Atrakcije

Jurassic park

Upoznajte prehistorijski svijet u kojem ćete naići na više od 80 različitih dinosaura od kojih su neki pokretni i glasaju se te su napravljeni u prirodnoj veličini! Možete ih doživjeti šetajući istarskom šumom kroz gusti hlad i diljem drvene staze duge 1.5 km. Staza je dijelom u šumi, a dijelom na otvorenom; dijelom je na zemlji, a dijelom iznad stijena; dijelom je ravna, a dijelom strma – i na taj način u potpunosti pruža nezaboravno i autentično iskustvo ovih veličanstvenih stvorenja!

Zabavni park

Za provod na otvorenom tu su gusarski brod TORTUGA, adrenalinska vožnja DRAGON COASTER i vrtuljak TWISTER FLY. Naš lunapark također nudi Stone Station vožnju za obitelj, Mini Train, brodić i trampoline. Veliki i mali mogu isprobati gađanje Lukom i Strijelom uz instruktora ili testirati spretnost na Monster Paintball Hunting-u. Za namlađe imamo i igraonicu u zatvorenom gdje se bezbrižno mogu igrati dok roditelji gledaju live show ili se opuštaju u nekom od naših restorana. A samo u Dinoparku Funtana dostupan je – Dinoride – jahanje dinosaura za najmlađe.

Jurassic Show

U našoj DINO DOME areni s 1000 sjedećih mjesta možete svakodnevno uživo gledati JURASSIC SHOW.

Dječji ZOO

Upoznajte naše prave životinje; društvene mini koze koje možete hraniti i maziti, ponije koje djeca mogu jahati i slikajte se s predivnim albino pitonom i iguanom.

Skeleton Valley

Jeste i vi sanjali o tome da postanete paleontolog kad ste bili dijete? Sad imate priliku uskočiti u ulogu paleontologa. Istražite kosture raznih vrsta dinosaura dok šetate kroz mistični skeleton valley i dopustite mašti da vas odvede u prehistorijska vremena kad su ova stvorenja hodala našim planetom. Da li ste znali da su ostaci dinosaura pronađeni u Istri?

Gastro Ponuda

U Dinoparku imate više opcija za napraviti pauzu i osvježiti se u hladu uz hranu i piće. Posjetite restoran "Jurassic BBQ" s uređenom terasom na kojoj se možete opustiti uz jela s roštilja. Osim toga, nudimo i restoran brze hrane "McDinos" unutar Arene koji vam nudi mogućnost gledanja Live Show-a dok uživate u ručku. U ponudi imamo i Pizza Cut te novi Salad Bar u kojem sami možete dizajnirati salatu po želji.