t2

Česta pitanja

Postoji li dovoljan broj parkirnih mijesta i plaća li se parking?

Osiguran je dovoljan broj parkirnih mijesta za sve posjetitelje, dolaze li automobilom, biciklom ili organizirano autobusom. Parking je nadgledan i, za sve posjetitelje, besplatan!

Treba li se prije dolaska najaviti ili rezervirati ulaznice?

Ukoliko se radi o individualnim posjetima, dolazak nije potrebno najaviti kao niti rezervirati ulaznice. Ulaznice se kupuju unutar radnog vremena direktno prilikom ulaska u park. Ukoliko se radi o organiziranim dolascima, oni se, kao i kupnja ulaznica, dogovaraju unaprijed putem naših kontakata.

Plaćaju li se dodatno zabavni sadržaji i show programi?

Korištenje svih zabavnih sadržaja i prisustvovanje show programima uključeno je u cijenu ulaznice i za njih nije potrebno dodatno platiti!

Može li se ostvariti jeftinija cijena ulaznica ukoliko se Dinopark posjeti na kraći period ili ako se uđe pred kraj radnog vremena?

Nažalost, ne može. Ulaznica u Dinopark cjelodnevna je i jedinstvena te daje mogućnost korištenja svih zabavnih sadržaja i show programa unutar radnog vremena parka. Posjeta je i vremenski neograničena.

Je li dozvoljeno uvoditi pse u Dinopark?

Psi, ukoliko se drže na uzici, su dobrodošli i dozvoljeno ih je uvoditi u Dinopark.

Odgovaraju li sadržaji u Dinoparku sasvim maloj djeci?

Naravno! Uz bogat izbor zabavnih i edukativnih sadržaja posebnu pažnju smo posvetili našim najmlađim posjetiteljima. Lunapark, Kids Zoo i Pony Express samo su neke od atrakcija koje će ih oduševiti!

Je li kretanje parkom omogućeno roditeljima s malom djecom u kolicima?

Svim stazama u parku moguće je proći bez većih poteškoća, radi li se o vrlo maloj djeci u kolicima ili o nešto većim i samostalnijim mališanima.

Mogu li djeca sama ulaziti u park, bez pratnje odraslih?

Ne mogu. Iz sigurnosnih razloga potrebno je da djeca uvijek, prilikom ulaska i boravka u parku, budu u pratnji odgovorne odrasle osobe ili više njih.

Je li Dinopark u potpunosti na otvorenom i što u slučaju vremenskih nepogoda?

Velika park-šuma, kroz koju prolazi najveći dio staze s dinosaurusima, je na otvorenom. Većim je dijelom u hladovini i pruža vrlo prikladnu zaštitu od sunca za vrijeme ljetnih mjeseci. Show arena, u potpunosti zatvoreni i klimatizirani prostor, pružit će, ukoliko to bude potrebno, zaštitu od kiše i drugih nepogoda za sve posjetitelje

Postoji li bankomat unutar Dinoparka?

Ne, ali dva bankomata možete pronaći u blizini. Prvi je na ulazu u Kamp Valkanela, udaljen oko 500m, u smijeru Vrsara. Drugi je kod pošte u Funtani, udaljen oko 400m, u smjeru Poreča. Oba se nalaze uz glavnu cestu.