O Dinoparku

Video

Avantura iz prošlosti

Dinopark Funtana tematski je park pun zabavnih atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za obiteljskiizlet. Smješten u samom srcu Istre, nekoliko minuta od Poreča, okružen je velikom šumom i gustim hladom. Dinopark Funtana već je dvije godine zaredom proglašen najboljom destinacijom i osvojio prvo mjesto od strane Hrvatske turističke zajednice u kategoriji "Atrakcija godine - Rekreacija i zabava" u sklopu GODIŠNJE HRVATSKE TURISTIČKE NAGRADE.

U areni DINO DOME koja obuhvaća čak 1000 sjedećih mjesta izvode se JURRASIC SHOW dnevne predstave. Za provod na otvorenom tu su gusarski brodTORTUGA, adrenalinska vožnja DRAGON COASTER, radionica iskopavanja kosti dinosaura FOSSIL SAFARI te SEA MONSTERS, izlošci pretpovijesnih morskih stvorenja u prirodnoj veličini.

Jedan od najomiljenijih doživljaja naših najmlađih koje mogu iskusiti u Dinoparku Funtana je jahanje na poni konjima i posjeta dječjem ZOO-u. Kako zabave nebi manjkalo, samo u Dinoparku Funtana nude mogućnost jahanja dinosaura za nezaboravno iskustvo.

U Dinoparku ćete također proći kroz razne dijelove svijeta, kroz mnoga vremenska razdoblja i upoznati više od 80 različitih dinosaura – sve kako biste dobili što širu i potpuniju sliku o ovim čudesnim bićima.

Ono što Dinopark čini posebnim jest to što su makete dinosaura pokretne, glasaju se i napravljene su u prirodnoj veličini! Možete ih doživjeti šetajući parkom u predivnoj gotovo netaknutoj prirodi diljem drvene staze duge 1.5 km. Staza je dijelom u šumi, a dijelom na otvorenom; dijelom je na zemlji, a dijelom iznad stijena; dijelom je ravna, a dijelom strma – i na taj način u potpunosti pruža nezaboravno i autentično iskustvo ovih veličanstvenih stvorenja!

Osim navedenih atrakcija, u parku se nalazei mini lunapark, dječji vlakić, trampolini, vrtuljci, dino streljana i nekoliko restorana.

Kako bi ovo iskustvo zaista bilo nezaboravno, zabavni dio programa i sve predstave u Dinoparku su besplatne, a povodom 10-te godišnjice pripremili su puno iznenađenja koje možete otkriti od 13.04.2019.

Svaki član obitelji u Dinoparku Funtana pronaći će nešto za sebe, a dojmovi mališana koji su nas već posjetili najbolja su garancija tome. Za sve dodatne informacije o Dinoparku, posjetite našu Facebook stranicu.

Virtualna šetnja

Dinopark karta

Dinopark karta

Impressions

Brze činjenice

Links